Παντζαροσαλάτα η υγιεινή
Υλικά
- 1 κιλό παντζάρια
- 1/2 κιλό γιαούρτι
- 1/2 κιλό μαγιονέζα
- 5 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι, ελαιόλαδο, ξύδι
Εκτέλεση
- Βράζετε τα παντζάρια.
- Τα ψιλοκόβετε ή τα λυώνετε.
- Ρίχνετε μαζί 300 γρ. γιαούρτι από 500 γρ. και 300 γρ.μαγιονέζα από 500 γρ.
- Προσθέτετε 5 σκελίδες σκόρδο αφού τις έχετε πριν κοπανισμένες, 2 κ.σ. λάδι, 1 κ.σ. ξύδι και αλάτι. Ανακατεύετε καλά όλα μαζί και τα βάζετε σε μια σουπιέρα.
- Γαρνίρετε με το υπόλοιπο γιαούρτι και τη μαγιονέζα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !