Το πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το κάνετε είναι και γευστικότατο! Χρησιμοποιήστε αυτό το πέστο σε ζυμαρικά ή σε σάντουιτς.
Υλικά (φτιάχνετε 1/2 φλιτζάνι)
- 1/2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες (χωρίς το λάδι)
- 2 κουταλιές φρέσκα φύλλα βασιλικού
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια (ψημένα)
- 2 κουταλιές της σούπας Parmigiano Reggiano (τριμμένη)
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο (ή λάδι από λιαστή ντομάτα)
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα υλικά στο multi και δουλέψτε μέχρι να γίνουν ένα ομοιγενές μίγμα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !