Υλικά για 2 άτομα
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- κάρυ
- χυμό ενός λεμονιού
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα φιλέτα και τα στραγγίζουμε πολύ καλά. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με κάρυ.
- Βάζουμε τη σχάρα να κάψει και τοποθετούμε τα φιλέτα. Τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά προσέχοντας να μείνει το κρέας με τους χυμούς του.
- Μόλις ψηθούν τα φιλέτα τα βάζουμε σε μια πιατέλα, ανακατεύουμε το χυμό με τη μουστάρδα και τα περιχύνουμε.
- Συνοδεύονται με σαλάτα εποχής.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !