Υλικά
- 400 γρ. ρύζι
- 1 κρεμμύδι
- ½ ποτήρι κόκκινο κρασί
- 3 φλ. ζωμό κρεάτος
- 4 λουκάνικα
- λάδι, αλάτι, πιπέρι, παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να κοκκινίσει. Ρίχνουμε το ρύζι και το 1/3 από το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει.
- Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε και αυτά στο ρύζι.
- Βάζουμε και τον υπόλοιπ ζωμό και στο τέλος όταν έχουν βράσει βάζουμε το κρασί.
- Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !