Υλικά
- 1/2 κιλό κιμάς
- 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κ. σ. βούτυρο και 1 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 1/2 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
- 1 1/2 κιλό πατάτες
- 1 φλ. τσαγιού ζωμό κρέατος
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σωτάρετε 1/2 κιλό κιμά και 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι με 2 κ. σ. βούτυρο. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και 1/2 φλ. τσαγιού λευκό κρασί.
- Σγοψήνετε τον κιμά για 30 λεπτά. Κοβεκ 1 και 1/2 κιλό πατάτες και τις βάζετε σε σειρές σε ταψάκι, με τον κιμά ανάμεσα.
- Ρίχνετε 1 φλ. τσαγιού ζεστό ζωμό κρέατος και 1 φλ. τσαγιού βούτυρο και ψήνετε στους 175 βαθμούς για 1 ώρα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !