Κρεμμυδόπιτα με τραχανά σπεσιαλιτέ Αλοννήσου

Υλικά

  • 1 κιλό γάλα
  • 2-3 κρεμμύδια,
  • 1 φλτζ τσαγιού τραχανά
  • 8 αυγά
  • Λάδι για τα φύλλα
  • 2 φύλα ζύμης σφολιάτας

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το γάλα, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τον τραχανά και τα αυγά. Απλώνουμε ένα φύλλο στο ταψί το αλείφουμε με λίγο λάδι και ρίχνουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και αλείφουμε πάλι με λάδι.
  2. Την ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου, ανάλογα με τον φούρνο σας.


Ζαφειράκη Αγγελική
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.