Υλικά για 4 άτομα
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 φλιτζάνι νερό (ή μπύρα ή λευκό κρασί)
- 1 αυγό
- 1 κουταλάκι κάρι σε σκόνη
- 500 γρ. μανιτάρια (προτιμάμε μεγάλα μανιτάρια κομμένα σε μεγάλες φέτες)
- 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε κουρκούτι ανακατεύοντας το αλεύρι, το νερό, το αυγό και το κάρι σε σκόνη.
- Βουτάμε τα μανιτάρια στο κουρκούτι και στη συνέχεια τα περνάμε από τη φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Συνοδεύουμε με dip μπλε τυριού.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !