Υλικά
6 αυγά
6 μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι
2 κουταλάκια μαιντανό ψιλοκομμένο
6 κουταλάκια πατέ πράσινης ελιάς
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αβγά για 9-10 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει το νερό να κοχλάζει.
Καθαρίζουμε τα αβγά όταν κρυώσουν και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
Αδειάζουμε τους κρόκους σ'ένα μπόλ, προσθέτουμε το πατέ και τα υπόλοιπα υλικά
εκτός από τις ελιές και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε με το μείγμα τα ανοιγμένα ασπράδια και βάζουμε πάνω από μισή μαύρη ελιά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !