Υλικά
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια ή 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 750 γρ. αρακά
- 6 - 8 αγγινάρες
- 1 φλ. πολτό ντομάτας
- άνηθος, μαϊντανός, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Σωτάρετε 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια ή 10 φρέσκα κρεμμυδάκια με 1 φλ. τσαγιού λάδι.
- Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.
- Ρϊχνετε 750 γρ. αρακά και 6 - 8 αγγινάρες με το κοτσάνι προς τα πάνω.
- Προσθέτετε 1 φλ. πολτό ντομάτας, λίγο άνηθο και μαϊντανό και 1 φλ. νερό.
- Αφήνετε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !