Χοιρινό με μπύρα
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
- 1 μικρό κουτάκι μπύρας
- 1½ κουταλιά μέλι
- 1½ κουταλιά μουστάρδα
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το χοιρινό. Ρίχνουμε πιπέρι και σβήνουμε με τη μπύρα και στη συνέχεια αφήνουμε να βράση για 20 λεπτά.
- Αναμιγνύουμε το μέλι, τη μουστάρδα και το σκόρδο, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο αλάτι και αφήνουμε να βράσει το φαγητό έως ότου μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα.
- Συνοδεύεται ιδανικά από ρύζι ή πατάτες.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !