Υλικά
- 1 μπούτι χοιρινό
- 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνετε 1 μπούτι και το βάζετε στο ταψί.
- Λιώνετε 2 κουτ. σούπας βούτυρο, προσθέτετε σε αυτό 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί και ρίχνετε λίγο από το μίγμα πάνω στο κρέας.
- Το ψήνετε στους 175 βαθμούς για 2 με 2 ½ ώρες.
- Το περιχύνετε συχνά με το μίγμα του κρασιού.
- Όταν μισοκρυώσει το κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !