Υλικά
- 1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε χοντρά κομμάτια
- ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- πιπέρι πράσινο και μαύρο
- 1 φλ. κρασί (κόκκινο ή λευκό)
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 150 γρ. κρέμας γάλακτος
Εκτέλεση
- Μαρινάρετε το φιλέτο με 1/2 φλ. λάδι για 1 ώρα.
- Στη συνέχεια ψήνουμε στο τηγάνι τα κομμάτια.
- Βγάζουμε τα φιλέτα και προσθέτουμε 1/2 φλ. λάδι και ρίχουμε το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) μέχρι να μαραθεί.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε μάυρο και πράσινο πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί.
- Σε αυτό το σημείο προσθέτετε το ψιλοκομμένο σκόρδο.
- Αφού εξατμισθεί το κρασί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και σβήνετε τη φωτιά μόλις πήξει η σάλτσα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !