Υλικά
- 400 γρ. λαζάνια
- 150 γρ. καπνιστός σολομός
- 100 γρ. ροκφόρ
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 1/2 ποτηράκι βότκα
- αλάτι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη βότκα, το ροκφόρ λιωμένο με πηρούνι και την κρέμα γάλακτος.
- Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Προσθέτουμε το μισό σολομό πολτοποιημένο και ανακατεύουμε.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα αδειάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε τη σάλτσα. Έπειτα σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες του σολομού σε κομμάτια.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !