Λαζάνια με κρέμα γάλακτος και καπνιστό σολομό

Υλικά

  • 400 γρ. λαζάνια
  • 150 γρ. καπνιστός σολομός
  • 100 γρ. ροκφόρ
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 1/2 ποτηράκι βότκα
  • αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη βότκα, το ροκφόρ λιωμένο με πηρούνι και την κρέμα γάλακτος.
  2. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί.
  3. Προσθέτουμε το μισό σολομό πολτοποιημένο και ανακατεύουμε.
  4. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα αδειάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε τη σάλτσα. Έπειτα σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες του σολομού σε κομμάτια.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.