Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο
- 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι
- 4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 2 και 1/2 φλ. τσαγιού ασπρισμένα αμύγδαλα
- 2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
- κανέλα
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε το σιμιγδάλι.
- Ανακατεύετε μέχρι να ξανθήνει.
- Αποσύρετε από τη φωτιά.
- Βράζετε 4 φλ. νερό μαζί με 2 φλ. ζάχαρη και το ρίχνετε στο σιμιγδάλι.
- Ανακατεύεται καλά μέχρι να πήξει.
- Προσθέτετε άλλα 2 φλ. ζάχαρη με τα αμύγδαλα και το κουκουνάρι και ανακατεύετε.
- Πασπαλίζετε με κανένα και σερβίρετε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !