Υλικά
- 4 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 1 κουταλάκι τσαγιού μπέκιν
- 1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
- 3 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού μέλι
- ζάχαρη
- καρύδια, κανέλλα για το πασπάλισμα
- αλάτι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε 4 φλ. τσαγιού αλεύρι, εκτός από 2 κουταλιές , με 1 κουταλάκι τσαγιού μπέκιν και λίγο αλάτι.
- Χτυπάτε 4 κ. σ. λάδι, 1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού και 3 αυγά.
- Ζυμώνετε και την αφήνετε σκεπασμένη για 30 λεπτά.
- Ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλο και την κόβετε σε λωρίδες. Τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι για λίγο.
- Όταν τηγανιστούν τις περιχύνετε με ζεστό σιρόπι, από 1 φλ. τσαγιού μέλι, ζάχαρη και νερό. Τις πασπαλίζετε με καρύδια και κανέλα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !