Shuku Shuku (μπισκοτάκια με καρύδα)

Υλικά

  • 1 μέτρια καρύδα τριμμένη και θρυμματισμένη
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη
  • λίγο αλεύρι & λάδι

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί (την θρυμματισμένη καρύδα, τους κρόκους και τη ζάχαρη) στο μίξερ και σχηματίστε μικρά μπαλάκια των 2 εκατοστών περίπου σε διάμετρο.
  2. Περάστε κάθε μπαλάκι από το αλεύρι και τοποθετήστε το σε ένα ταψάκι το οποίο έχετε αλείψει με λίγο λάδι.
  3. Ψήστε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο προς καφέ χρώμα.

Πηγή: www.asante.gr

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.