Ομελέτα με μανιτάρια, σπανάκι και φέτα
Υλικά
- 1/2 κουταλιά βούτυρο
- 120 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 60 γρ. σπανάκι
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα.
- 30 γρ. φέτα σε κομματάκια
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι που έχουμε λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Κατόπιν προσθέτουμε το σπανάκι και σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί.
- Στο τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και βγάζουμε όλο το μείγμα σε ένα πιάτο.
- Προσθέτουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι για να τηγανίσουμε την ομελέτα. Φροντίζουμε να απλωθούν ομοιόμορφα τα αυγά στο τηγάνι.
- Μόλις είναι έτοιμη τοποθετούμε το μείγμα μανιταριών και τη φέτα στο μισό μέρος.
- Διπλώνουμε το υπόλιπο μισό και σκεπάζουμε το μείγμα με το σπανάκι και τη φέτα και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !