-
Article Information
-
Category: Σάλτσες
Υλικά
- 400 γρ. ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
- 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καυτερή
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
- 1 ολόκληρη καυτερή κόκκινη πιπερίτσα
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ΕκτέλεσηΖεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, δυναμώνετε τη φωτιά, αφήνετε να πάρει η σάλτσα σας μερικές βράσεις για να δέσει. Η σάλτσα θα είναι έτοιμη μετά από περίπου 10-15 λεπτά.
Προσοχή! Είναι ΠΟΛΥ καυτερή!
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!