Υλικά

  • ½ λάχανο άσπρο πολύ ψιλοκομμένο
  • ½ λάχανο κόκκινο πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε πολύ λεπτές ροδέλες
  • 2-3 καρότα τριμμένα
  • 3/4 φλιτζανιού γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 3/4 φλιτζανιού κέτσαπ
  • 3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα light
  • 1 κουταλιά της σούπας horseradish
  • Αλάτι, λίγο ελαιόλαδο, λίγο ξίδι




Εκτέλεση
Αναμιγνύετε όλα τα λαχανικά, ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο (περίπου 1-2 κουταλιές της σούπας) και λίγο ξίδι, ανακατεύετε καλά και αφήνετε για λίγη ώρα (περίπου 10 λεπτά) να ποτιστούν από το ξιδάκι (ανακατεύετε άλλες 2-3 φορές εντωμεταξύ). Αν βγάλουν ζουμάκι το στραγγίζετε. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, την κέτσαπ, τη μαγιονέζα και τη horseradish μέχρι να ομογενοποιηθούν. Περιχύνετε με αυτή της σος την σαλάτα σας και ανακατεύετε καλά. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι αν χρειάζεται. Αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρετε.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Υλικά

  • 400 γρ. ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καυτερή
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
  • 1 ολόκληρη καυτερή κόκκινη πιπερίτσα
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο




Εκτέλεση
Ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, δυναμώνετε τη φωτιά, αφήνετε να πάρει η σάλτσα σας μερικές βράσεις για να δέσει. Η σάλτσα θα είναι έτοιμη μετά από περίπου 10-15 λεπτά.

Προσοχή! Είναι ΠΟΛΥ καυτερή!

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.