Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το γάλα σε κατσαρόλα και λίγο πριν βράσει προσθέτετε την φέτα και το λεμόνι και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να αρχίσει η φέτα να λιώνει και η σάλτσα σας να πήζει. Μόλις η σάλτσα πήξει λίγο προσθέτετε και το γιαούρτι και ανακατεύετε για 2 λεπτά περίπου πάνω στο μάτι. Στη συνέχεια αφαιρείτε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε αλάτι (ίσως να μην χρειαστεί αν η φέτα είναι αρκετά αλμυρή), πιπέρι, λίγο δυόσμο και ρίγανη. Ανακατεύετε κι αφήνετε τη σάλτσα για τουλάχιστον 15 λεπτά να κρυώσει πριν σερβίρετε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.