Υλικά
- 1/2 κιλό γίγαντες
- 1 κουτί χυμό ντομάτας
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι , ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζετε 1/2 κιλό γίγαντες από την προηγούμενη μέρα στο νερό.
- Την επόμενη τα βράζετε σε καλά αλατισμένο νερό μέχρι να τρώγονται Τα σουρώνετε και τα βάζετε σ' ένα πυρέξ ή σε ένα ταψί .
- Ρίχνετε 1 φλυτζάνι λάδι, 1 κουτί χυμό ντομάτας, 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό και 4-5 σκελίδες σκόρδο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 250 βαθμούς.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !