Πέστροφα με φέτα Καλαβρύτων

Πέστροφα με φέτα Καλαβρύτων

Τρεις συνταγές με Καλαβρυτινά υλικά. Πέστροφα Καλαβρύτων από Πλανητέρο ή Τριπόταμα, ρίγανη από Ερύμανθο ή Χελμό, φέτα και καρύδια Καλαβρύτων.
Προσοχή !!! Aν χρησιμοποιηθούν άλλα υλικά οι συνταγές δεν θα πετύχουν!!!
Είπαμε ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Υλικά

  • 2 μεγάλες πέστροφες
  • ¼ του κιλού φέτα
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθάρισε καλά τις πέστροφες στο εσωτερικό τους και αφαίρεσε τα κόκαλα.
  2. Αλατοπιπέρωσε καλά και άλειψε το ψάρι με το ελαιόλαδο. Πασπάλισε με τη ρίγανη και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
  3. Ψήσε την πέστροφα στο γκριλ, γυρίζοντάς τες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  4. Λίγο πριν τις βγάλεις από το φούρνο τρίψε στην επιφάνειά τους τη φέτα και άσε το φαγητό να ψηθεί 10 λεπτά ακόμη.
  5. Σέρβιρε με διάφορα λαχανικά.

Πηγή: http://www.kalavrytanews.com/2012/01/blog-post_8425.html#.UJaz1G8xrsT

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.