Υλικά για 4 μερίδες
- 2 κουταλάκια ταχίνι
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
- αλάτι και πιπέρι
- Λάδι ή νερό
- 1/2 κιλό πράσινα φασολάκια μαγειρεμένα στον ατμό.
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί (όχι τα φασολάκια) προσθέτοντας ελαιόλαδο ή νερό μέχρι να αποκτήσει την ομοιογένεια και τη ρευστότητα που θέλετε.
- Σερβίρετε τα φασολάκια, βάζοντας από πάνω το dressing.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !