Υλικά (για 1 μερίδα)
- ½ φλτζ. Φράουλες
- ½ αχλάδι καθαρισμένο και κομμένο δε μικρά κομμάτια
- 3 κουτ. άπαχο γιαούρτι
- 1 κουτ. τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά
- ½ ποτήρι άπαχο γάλα
- ½ ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε για 45-60 δευτερόλεπτα ή ώσπου το μείγμα να γίνει αφράτο και ομοιόμορφο. Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό.
Ζαφειράκη Αγγελική
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr