Φιλέτο ψαριού με πανέ αμυγδάλου

Υλικά (Μερίδες Συνταγής 4)

  • 45 γρ. αμύγδαλα ανάλατα
  • 2 κουταλιές σούπας σαφράνι (saffron)
  • 1 κουταλιά γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 30 γρ. ψωμί ολικής αλέσεως
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 600 γρ. φιλέτο ψαριού ωμό

Εκτέλεση

  1. Αλέστε σε μίξερ τα αμύγδαλα, το ψωμί ολικής αλέσεως, το αλάτι, το πιπέρι και το σαφράνι. Αλείψτε το φιλέτο ψαριού με το ασπράδι και εν συνεχεία πασπαλίστε το ψάρι με το μείγμα αμύγδαλου. Ψήστε στο φούρνο μέχρι το φιλέτο να είναι έτοιμο.


Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

  • Μερίδα:  ¼ συνταγής
  • Θερμίδες:  245 kcal
  • Πρωτεΐνη: 32 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 8 γρ.
  • Λίπος: 9 γρ.
  • Φυτικές  Ίνες: 3 γρ.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.