Υλικά (Μερίδες Συνταγής 2)
- 250 γρ. άπαχο φιλέτο μοσχαριού
- 2 κουταλιές σούπας σως σόγιας
- ½ κούπα νερό
- 2 κουταλιές σούπας καλαμποκάλευρο
- 1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο
- ½ κούπα σέλινο
- ¼ κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κούπα μπρόκολο
- ½ κούπα ρύζι
Εκτέλεση
- Μαρινάρετε το φιλέτο μοσχαριού σε μείγμα με σως σόγιας, καλαμποκάλευρο και νερό σε θερμοκρασία δωματίου.
- Σε αντικολλητικό σκεύος προθερμάνετε το ελαιόλαδο και τοποθετήστε το φιλέτο μοσχαριού μαζί με το σέλινο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Μετά από 10 λεπτά προσθέστε και το μπρόκολο.
- Κρατήστε τη σως με την οποία μαρινάρατε και προσθέστε τη στο αντικολλητικό σκεύος μόλις το κρέας είναι έτοιμο.
- Σβήστε τη φωτιά και αφήστε το μείγμα για λίγα λεπτά. Βράστε το ρύζι ξεχωριστά και σερβίρετε το σαν συνοδευτικό.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
- Μερίδα: ½ συνταγή
- Θερμίδες: 310 kcal
- Πρωτεΐνη: 18 γρ.
- Υδατάνθρακες: 45 γρ.
- Λίπος: 5 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr