Υλικά
- 4 τορτίγιες
- 4 φλιτζάνια φύλλα από σπανάκι πλυμένα και στραγγισμένα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 8 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
- 8 φέτες καπνιστό ζαμπόν γαλοπούλας
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- λίγο σκόρδο σε σκόνη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα φύλλα από σπανάκι με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο και περίπου ½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη.
- Βάζετε τις τορτίγιες να ζεσταθούν για λίγο, μία-μία σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Αλείφετε την κάθε μία με 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Στη συνέχεια βάζετε περίπου ένα φλιτζάνι από το μίγμα με το σπανάκι και από πάνω 2 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας. Τις τυλίγετε και σερβίρετε με δροσερή σαλάτα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr