Υλικά
- 1 πακέτο ταλιατέλες (απλές ή χρωματιστές)
- 1 κουτί χυμό ντομάτας
- 1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 200 γρ φέτα
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο ξερό, βασιλικό ξερό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα προσθέτοντας στο νερό αλάτι.
- Σάλτσα: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον χυμό της ντομάτας, την ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι πιπέρι και τη ζάχαρη.
- Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει για περίπου 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά με την κατσαρόλα κλειστή.
- 5 λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό και την φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύουμε, αφήνουμε να πάρει μια βράση και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr