Υλικά για 4 άτομα
- 500 γρ φρέσκος σολομός (φιλέτο χωρίς κόκαλα)
- 1 φλιτζάνι σόγια σος
- 2 κουταλιές της σούπας πάστα ουασάμπι (καυτερή πάστα από τη ρίζα ενός ιαπωνικού φυτού – θα το βρείτε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ)
- 4 κουταλιές της σούπας τζίντζερ τουρσί
Εκτέλεση
- Κόψτε το ψάρι σε πολύ μικρές μπουκίτσες. Βάλτε τις σε ένα μπολ και περιχύστε με τη σόγια σος. Αφήστε για περίπου 20-25 λεπτά το ψάρι μέσα στη σόγια σος. Στη συνέχεια στραγγίστε και βάλτε τις μπουκίτσες του ψαριού σε 4 μικρά μπολάκια.
- Σερβίρετε βάζοντας στο κάθε μπολάκι λίγο ουασάμπι και 1 κουταλιά τζίντζερ τουρσί. Συνοδέψτε με ένα μπολάκι με σόγια σος.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr