Υλικά
- 3-4 ώριμες ντομάτες
- 8-10 κομμάτια μοτσαρέλας πάχους περίπου 5χιλ.
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού πέστο
- Φύλλα από φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
- Κόβετε τις ντομάτες σε ροδέλες (όχι πολύ λεπτές). Τις αλατίζετε ελαφρά. Βάζετε τα κομμάτια της μοτσαρέλας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχετε αφήσει να ζεσταθεί καλά και αφήνετε για περίπου 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.
- Σε μια πιατέλα στρώνετε εναλλάξ μια φέτα ντομάτας, μια φέτα μοτσαρέλας, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
- Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το πέστο και ραντίζετε τη σαλάτα σας. Γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα βασιλικού.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr