Υλικά για 6 άτομα
- 6 μοσχαρίσιες μπριζόλες
- 4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ελιές ψιλοκομμένες
- ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε σε ένα τηγάνι τις μπριζόλες μαζί με το ελαιόλαδο και τις αφήνετε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, σε μέτρια φωτιά. Τις βάζετε σε ένα πυρέξ.
- Στο ίδιο τηγάνι που είχατε τις μπριζόλες ρίχνετε το σκόρδο, τις ελιές, τη ντομάτα, το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά και ρίχνετε και πάλι στο τηγάνι τις μπριζόλες.
- Τις αφήνετε να σιγοβράσουν μαζί με τη σάλτσα για περίπου 10 λεπτά και σερβίρετε μαζί με ρύζι ή πουρέ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr