Υλικά για 4 άτομα
- 4 μοσχαρίσια φιλετάκια (περίπου 200 γρ. το καθένα ωμά)
Για τις ροδέλες αρωματικών:
- 4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη (που θα έχετε αφήσει σε θερμοκρασία δωματίου)
- 1 κουταλάκι ξύσμα λάιμ ή λεμονιού
- 1 κουταλιά της σούπας πολύ ψιλοκομμένο άνηθο
- 1 κουταλιά της σούπας πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κουταλιά της σούπας πολύ ψιλοκομμένο βασιλικό
- ½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε καλά τη μαργαρίνη με όλα τα μυρωδικά σε ένα μπολ. Πάρτε ένα μικρό κομμάτι αντικολλητικό χαρτί κουζίνας ή διαφανή μεμβράνη. Βάλτε το μίγμα μυρωδικών και μαργαρίνης στο εσωτερικό και τυλίξτε έτσι ώστε να σχηματίσετε έναν μικρό κύλινδρο. Βάλτε το στην κατάψυξη.
- Ψήστε τα φιλετάκια στο φούρνο (ή ακόμα καλύτερα στη σχάρα). Σερβίρετε το κάθε φιλετάκι βάζοντας από πάνω μια χοντρή ροδέλα αρωματικής μαργαρίνης. Συνοδέψτε με φρέσκια πράσινη σαλάτα και κομμάτια λιαστής ντομάτας!
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr