Μοσχάρι τουρλού

Yλικά για 6 άτομα

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 500 γρ πατάτες χοντροκομμένες
  • 500 γρ καρότα χοντροκομμένα
  • 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το κρέας μαζί με όλα τα λαχανικά, το ελαιόλαδο και μισό λίτρο νερό να βράσουν σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες. Στη συνέχεια βγάζετε το κρέας και περνάτε τα λαχανικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές. Ρίχνετε τον πουρέ λαχανικών στην κατσαρόλα και προσθέτετε το γάλα. Αφήνετε να πάρει 2-3 βράσεις.
  2. Σερβίρετε σε ένα πιάτο τη σούπα και το κρέας σε μικρά κομμάτια. Προαιρετικά, ρίξτε λίγες σταγόνες λεμονιού και χοντροκομμένο πιπέρι.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr



Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.