Υλικά για 4 άτομα
- 2 μεγάλα κριθαροκούλουρα κομμένα στη μέση (4 μισά)
- 6 μεγάλες ώριμες τομάτες περασμένες στον τρίφτη
- 8 κουταλιές της σούπας Cottage Cheese
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 4 τεμάχια λιαστή τομάτα
- λίγα φύλλα ρόκας
- αλάτι, πιπέρι
Μαρινάδα:
- 1 φλιτζάνι νερό
- 1 φλιτζάνι γλυκό κόκκινο κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
Εκτέλεση
- Βουτήξτε κι από τις δύο πλευρές τα κριθαροκούλουρα μέσα στη μαρινάδα (μην τα αφήσετε πολύ γιατί θα λασπώσουν).
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο με την τριμμένη τομάτα, αλάτι και πιπέρι. Απλώνετε το μίγμα πάνω στα κριθαροκούλουρα.
- Στη συνέχεια βάζετε πάνω από το κάθε κριθαροκούλουρο 2 κουταλιές της σούπας Cottage Cheese κι από πάνω ένα κομμάτι λιαστή τομάτα και μερικά φρέσκα φύλλα ρόκας.
- Πασπαλίστε με ρίγανη.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr