Μανιτάρια γεμιστά με μοτσαρέλα

Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)

  • 400 γρ. μεγάλα μανιτάρια
  • 200 γρ. ημίπαχη μοτσαρέλα
  • 1 κουταλιά γλυκού τριμμένο σκόρδο
  • 2 τριμμένες φρυγανιές
  • Αλάτι και μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C. Κόψτε τα μανιτάρια στα δύο και με ένα κουταλάκι αφαιρέστε το εσωτερικό τους. Κρατήστε το εσωτερικό των μανιταριών και αναμίξτε το με τις τριμμένες φρυγανιές, το σκόρδο και τη μοτσαρέλα. Τοποθετήστε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και προσθέστε το ελαιόλαδο.
  2. Γεμίστε τα μανιτάρια με το μείγμα μοτσαρέλας και τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά.


Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα:  ¼ συνταγής
Θερμίδες: 135 kcal
Πρωτεΐνη:  9 γρ.
Υδατάνθρακες: 4,5 γρ.
Λίπος: 10 γρ.
Φυτικές  Ίνες: 0,9 γρ.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.