Υλικά για 4 άτομα
- 3 μεγάλες πατάτες
- 4 - 5 φέτες ζαμπόν
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο
- 4 κουταλιές της σούπας (γεμάτες) μαγιονέζα
- Αλάτι και πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες και κρατάμε 1 φλυτζάνι από το ζωμό.
- Στη συνέχεια τις λυώνουμε με ένα πηρούνι.
- Προσθέτουμε το ζαμπόν κομμένο σε μικρά κομματάκια, το σέλινο, τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
- Εάν το μίγμα μας είναι πολύ σφικτό προσθέτουμε λίγο ζωμό. Τέλος προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπέρι εάν και εφόσον χρειαστεί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !