Yλικά για 6 άτομα
- 1 κιλό κατσίκι (μπούτι χωρίς κόκαλο)
- 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάλτε το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν.
- Στη συνέχεια βάλτε το κατσικάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια και αφήστε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές (ανακατεύοντας). Προσθέτετε 1 φλιτζάνι νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει. Προσθέτετε νερό όποτε χρειαστεί.
- Αφήνετε για περίπου 1 ½ ώρα να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Προς το τέλος βγάζετε το καπάκι και αφήνετε να εξατμιστεί το περισσότερο νερό και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.
- Σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται τέλεια με χωριάτικες χυλοπίτες και μυζήθρα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr