Υλικά για 2 άτομα
- 1 φλιτζάνι μαρούλι χοντροκομμένο
- 1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζάνι καρότο ψιλοκομμένο
- ½ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- ½ πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη
- ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- ½ φλιτζάνι καλαμπόκι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 10 φέτες γαλοπούλα βραστή ΝΙΚΑΣ Viveur
Για τη σος
- 1 γιαούρτι (200γρ) με χαμηλά λιπαρά
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα light
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 1 κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- λίγες σταγόνες ταμπάσκο
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά για τη σος σε ένα μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Βάζετε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε. Γαρνίρετε τη σαλάτα σας με τη σος πασπαλίζοντας στο τέλος με λίγο πάπρικα.
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Ενέργεια: 346 Kcal
Πρωτεΐνες: 23,39 gr
Υδατάνθρακες: 33,07 gr
Εκ των οποίων σάκχαρα: 10,17 gr
Φυτικές Ίνες: 5,52 gr
Λιπαρά: 15,29 gr
Εκ των οποίων κορεσμένα: 2,05 gr
Νάτριο: 352 mgr
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr