Υλικά για 4 άτομα
- Μοσχοχτάποδο πικάντικο
- Καλαμαράκια πικάντικα
- 500 γρ. ρύζι γλασέ
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο λάδι.
- Ρίχνουμε το μοσχοχτάποδο και τα πικάντικα καλαμαράκια με τη σάλτσα τους.
- Προσθέτουμε λίγο κόκκινο κρασί και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα. Βράζουμε τα ζυμαρικά και αναμειγνύουμε με τη σάλτσα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !