Μπριζόλα χοιρινή λαιμού μαριναρισμένη

Μπριζόλα χοιρινή λαιμού μαριναρισμένη

Υλικά για 4 μερίδες

  • Τριμμένη φλούδα και χυμός από μισό πορτοκάλι
  • 50 ml ηλιέλαιο
  • 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι , Αλάτι
  • Σακούλα κατάψυξης

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε τη φλούδα και το χυμό πορτοκάλι με το λάδι.
  2. Πλύνετε καλά τις μπριζόλες, στεγνώστε τες και τοποθετήστε τες μαζί με τη μαρινάδα σε μιασακούλα κατάψυξης. Σφραγίστε την και αφήστε τις μπριζόλες να μαριναριστούν στο ψυγείο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  3. Πριν απότο ψήσιμο στραγγίστε τις μπριζόλες.
  4. Ψήστε τες για 6-8 λεπτά και από τις δύο πλευρές, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

 

 

Διατροφικές Πληροφορίες:

Θερμίδες: περ. 503kcal/2106kJ, Πρωτεϊνη: 33 g, Λίπος: 36g, Υδατάνθρακες: 3 g

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.