Κατσικάκι κλέφτικο

Υλικά

  • 1 μπούτι κατισκίσιο 1500 γρ. περίπου
  • 12 σκελίδες σκόρδο
  • 2 μέτρια καρότα
  • 1 1/2 κιλό πατάτες
  • 150 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κυβάκια
  • αλάτι και πιπέρι
  • 5 λαδόκολλες

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
  2. Καρφώνουμε στο μπούτι μερικά κομμάτια σκόρδο και κεφαλοτύρι και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα κομμάτια σκόρδο και κεφαλοτύρι.
  5. Ανοίγουμε τα φύλλα της λαδόκολλας, βάζουμε πάνω το κρέας και δίπλα τις πατάτες με τα καρότα και τα κλείνουμε καλά δένοντας με ένα σπάγγο σε πουγγί.
  6. Σε ένα ταψί βάζουμε νερό τη μέση του.
  7. Βάζουμε μέσα τις λαδόκολλες με το φαγητό.
  8. Ψήνουμε για 2:30 ώρες περίπου προσθέτοντας συνέχεια στο ταψί νερό για να μην ξεραθεί.
  9. Όταν ψηθεί βγάζουμε το κατσικάκι από τη λαδόκολλα και σερβίρουμε σε πιατέλα.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.