Μαγειρίτσα κοκκινιστή

Υλικά

  • 1 συκωταριά αρνίσια
  • έντερα, πατσάς, ποδαράκια από το αρνί
  • 1 φλυτζάνι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 φλυτζάνι από διάφορα μυρωδικά (μαϊντανό, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη, μάραθο)
  • 1 φλυτζάνι χυμός ντομάτας
  • 2 αυγά
  • χυμός 1 λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε σχολαστικά τη συκωταριά και όποιο άλλο κομμάτι του αρνιού διαθέτουμε από αυτά που αναφέρονται. Πλένουμε πολύ προσεκτικά και τα αντεράκια, γυρίζοντάς τα το μέσα έξω.
  2. Τα βάζουμε όλα και τα ζεματίζουμε και μετά πετάμε το νερό. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε με φρέσκο νερό να βράσουν.
  3. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα υπόλοιπα μυρωδικά και προσθέτουμε τη ντομάτα. Τα αφήνουμε να πάρουν μία με δύο βράσεις.
  4. Όταν η συκωταριά βράσει αρκετά, προσθέτουμε τη σάλτσα με τα μυρωδικά (το νερό μέσα στην κατσαρόλα πρέπει να είναι λίγο, αλλιώς αφαιρούμε όσο χρειάζεται).
  5. Τα αφήνουμε όλα μαζί να βράσουν για λίγη ώρακαι μόλις είναι έτοιμα, αυγοκόβουμε τη σούπα.



Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.