Υλικά
- 700 γρ. καλαμαράκια
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κουτ. σούπας κουκουνάρι (προαιρετικά)
- 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
- 500 γρ.κονκασέ
- αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και χωρίζουμε το κεφάλι με τα πλοκάμια από το σώμα.
- Ψιλοκόβουμε τα κεφάλια με τα πλοκάμια και τα αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός της ντομάτας) και το μισό λάδι.
- Γεμίζουμε τα σώματα με το μίγμα και τα ράβουμε είτε στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι, τη ντομάτα και σιγοβράζουμε για 20 - 25 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !