Τούρτα κρέπας "Σοκολάτα Πορτοκάλι"

Υλικά

  • 10 φύλλα κρέπας
  • 2 συσκευασίες έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτ. σούπας ξύσμα φλούδας πορτοκαλιού
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • 2 κουτ. γλυκού  GRAND MARNIER

Εκτέλεση

  1. Φτιάχνουμε την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα όπως αναγράφουν οι οδηγίες χρήσης πάνω στο κουτί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατευουμε. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει και να δέσει η κρέμα.


Δημιουργία τούρτας κρέπα

  1. Τοποθετούμε σε μια πιατέλα (στο οποίο θα σερβίρουμε τη τούρτα μας) ένα φύλλο κρέπας  για πάτο  και απλώνουμε ένα στρώμα κρέμας σοκολάτας. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα κρέπας.
  2. Ωστόσο επιλέγουμε το πάχος της σοκολάτας και τις στρώσεις (ύψος) που εμείς επιθυμούμε.
  3. Γαρνίρουμε την  επιφάνεια με κρέμα σοκολάτας και τα πλαϊνά.
  4. Χρησιμοποιούμε σαντιγί μπισκότα τρούφα γλυκά κουταλιού ή φέτες πορτοκαλιού για να την στολίσουμε. Την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει και σερβίρουμε κρύα.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.