Υλικά
- 10 Φύλλα κρέπας
Για το μείγμα
- 400 γραμ. έμμενταλ, τριμμένο
- 4 αβγά
- 1 πατάτα, βρασμένη, πολτοποιημένη
- λίγο τριμμένο μπαχάρι
- αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
- κόκκους πιπεριού, κόκκινου
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
- Για να φτιάξουμε το μείγμα του σουφλέ, χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους και χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέτουμε τους κρόκους, χτυπημένους, το έμμενταλ, την πατάτα, το μπαχάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα, ώστε να ενωθούν τα υλικά. Βάζουμε σε κάθε κρέπα 2-3 κουταλιές από το μείγμα του σουφλέ και τις διπλώνουμε.
- Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε αμέσως.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !