Κρέπες αλά Ελληνικά

Υλικά

  • 10 φύλλα κρέπας
  • 11 φέτες σαλάμι αέρος Θάσου Υφαντής
  • 80 g. τριμμένο τυρί ένταμ
  • 55 g. ψιλοκομμένες μαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
  • 55 g. τριμμένη φέτα

Εκτέλεση

  1. Σε μπολ ανακατεύετε το σαλάμι ψιλοκομμένο, το ένταμ, τη μουστάρδα, το κέτσαπ και τη φέτα. Απλώνετε το μείγμα πάνω στις μισές κρέπες, καλύπτοντας καλά με τις υπόλοιπες. Τυλίγετε το κάθε "σάντουιτς" σε σφιχτό ρολό, τυλίγετε σε μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  2. Τοποθετείτε τα κομμάτια με το άνοιγμα προς τα κάτω, σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς, για 10 λεπτά.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.