Κρέπες αλλαντικών

Υλικά

  • 10 Φύλλα κρέπας
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  • 4 φέτες μπέικον
  • 70 γραμμάρια ζαμπόν μπούτι fouantre χοντροκομμένο
  • 50 γραμμάρια σαλάμι αέρος
  • 50 γραμμάρια προσούτο Πάρμας
  • 70 γραμμάρια πάριζα
  • 60 γραμμάρια τυρί κρέμα PHILADELPHIA
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτετε τις πιπεριές και το μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια.
  2. Σοτάρετε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύετε μέχρι τα υλικά να μαραθούν.
  3. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα αλλαντικά τα οποία τα έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια και ανακατεύετε καλά.
  4. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το PHILADELPHIA και χαμηλώνετε την φωτιά.
  5. Σε κάθε κρέπα βάζουμε λίγο από την γέμιση στην άκρη της και την τυλίγουμε σε ρολό. Τις στρώνουμε δίπλα δίπλα σε ένα πυρέξ και τις ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς 10-12’ και τις σερβίρουμε.

Οπωσδήποτε κόκκινο κρασί στο τραπέζι.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.