Υλικά
- 10 Φύλλα κρέπας
- 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένο
- 150 γρ. έμενταλ τριμμένο
- 100 γρ. γκούντα τριμμένο
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 20 γρ. βούτυρο
- 400 ml γάλα
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- Πολύ λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
- Αναμιγνύουμε όλα τα τριμμένα τυριά , και το λίγο πιπέρι τα τοποθετούμε σε κάθε ένα φύλλο Κρέπας και τις τυλίγουμε σε ρόλο ανοιχτό στις άκρες.
- Τις τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και τις περιχύνουμε με τη κρεμά γάλακτος.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-12’μεχρι να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !