Κρέπες με γαλοπούλα και τυρί

Υλικά για ένα μέτριο πυρέξ

  • 10 φύλλα κρέπας
  • 5 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας κομμένες στη μέση
  • 400 gr τριμμένο τυρί milner ή fina
  • 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 μικρή κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά

Εκτέλεση

  1. Τσιγαρίζουμε (χωρίς λαδί) σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια σε χαμηλή φωτιά. Παίρνουμε ένα φύλλο κρέπας και απλώνουμε σε αυτή μια φέτα ζαμπόν στο κέντρο της κρέπας , απλώνουμε λίγα μανιτάρια σε όλο το μήκος και από πάνω το τυρί (κρατάμε λίγο για το τέλος). Την τυλίγουμε και τη βάζουμε στο πυρέξ. Και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες την ίδια διαδικασία.
  2. Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί που μας έμεινε και λίγη κρέμα γάλακτος και τις ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.