Φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα φασκόμηλου

Υλικά

  • 600 γρ. ψαρονέφρι
  • 100 γρ. ροκφόρ
  • 1 φλυτζάνι κρέμας γάλακτος
  • 1 ποτήρι νερό
  • 7 - 8 φύλλα ξερού φασκόμηλου
  • 1/2 φλυτζάνι βούτυρο
  • 4 κουταλιές καρύδια ψιλοτριμμένα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κοβουμε το ψαρονέφρι σε λωρίδες, αλατίζουμε και τηγανίζουμε με λίγο βούτυρο και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ροκφόρ, την κρέμα γάλακτος, τα καρύδια και το φασκόμηλο. Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε και το νερό και αφήνουμε να πάρουν μία βράση μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  3. Σερβίρεται ιδανικά με πιλάφι.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

 

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.