Υλικά
- 600 γρ. ψαρονέφρι
- 100 γρ. ροκφόρ
- 1 φλυτζάνι κρέμας γάλακτος
- 1 ποτήρι νερό
- 7 - 8 φύλλα ξερού φασκόμηλου
- 1/2 φλυτζάνι βούτυρο
- 4 κουταλιές καρύδια ψιλοτριμμένα
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Κοβουμε το ψαρονέφρι σε λωρίδες, αλατίζουμε και τηγανίζουμε με λίγο βούτυρο και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ροκφόρ, την κρέμα γάλακτος, τα καρύδια και το φασκόμηλο. Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε και το νερό και αφήνουμε να πάρουν μία βράση μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρεται ιδανικά με πιλάφι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !