Υλικά
- 3 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 φλυτζάνια ζάχαρη
- 1½ φλυτζάνι καλαμποκέλαιο
- 1½ φλυτζάνι καρύδια κοπανισμένα
- 2 φλυτζάνια τριμμένο καρότο
- 2 κουταλάκια κανέλα
- 1½ κουταλάκι σόδα
- 1½ κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 3 αυγά χτυπημένα
- 2 βανίλες
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την κανέλα, τη σόδα, το αλάτι και το μπέικιν. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, το λάδι και τη βανίλια. Τα δουλεύουμε καλά για 3 - 4 λεπτά και προσθέτουμε τα καρύδια και τα καρότα.
- Ψήνουμε σε αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα στους 175 βαθμούς για 45 - 55 λεπττά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !